Voetbalmeidenavond

  • 27/05/2017 - 31/05/2017
  • Sportpark 't Spölmink

LSV organiseert een voetbalmeidenavond op 31 mei 2017

LSV organiseert op woensdag 31 mei 2017 een Voetbalmeidenavond. Tijdens de Voetbalmeidenavond voetballen de meisjes een avond met elkaar en staat plezier voorop. Doel van deze avond is om meisjes kennis te laten maken met de voetbalsport en het meidenvoetbal binnen LSV.

Deze avond is voor alle meiden van 15 t/m 19 jaar, die het leuk vinden om een avondje te voetballen. Op deze avond mag iedereen hun vriendinnetjes, buurmeisjes of nichtjes meenemen om samen te voetballen.

LSV heeft inmiddels een kleine 80 voetbalmeiden/dames. Wij zijn hier erg trots op en hopen dat door deze Voetbalmeidenavond nog meer meisjes gaan ontdekken hoe leuk voetbal is, zodat er nog meer meisjes bij LSV komen voetballen. Onze meisjes trainen twee keer per week en op zaterdag spelen zij een wedstrijd.

De Vriendinnenavond van LSV op sportpark 't Spölmink wordt gehouden op 31 mei 2017. Vanaf 19.00 uur start het programma voor de meisjes met een warming-up en zullen de deelneemsters kennis gaan maken met het voetbalspel.

Opgeven kan door een mail te sturen naar info@lsv-lonneker.nl, maar is niet noodzakelijk.

Wij zien jullie graag op 31 mei 2017!

Share our website