GildeHof gaat verhuizen!

GildeHof gaat verhuizen!
Vanaf donderdag 1 december is de GildeHof, Cadeauwinkel & Kunstuitleen van De Twentse Zorgcentra, te vinden op een nieuwe plek. Namelijk in gebouw de Hoek bij de hoofdingang van zorgpark de LosserHof in Losser.


Na ruim 20 jaar in de verbouwde kapschuur bij Kinderboerderij de Wollewei, achteraan op het zorgpark, is het tijd voor een nieuwe stek. Op deze nieuwe locatie in gebouw de Hoek bevinden zich diverse ateliers van het zorgpark. Zoals een kaarsenmakerij, een papierschepperij en een keramiek-, textiel- en teken en schilderatelier. De Gildehof etaleert en verkoopt de kunst- en cadeauartikelen die in deze ateliers, maar ook in de andere ateliers van De Twentse Zorgcentra, gemaakt worden door cliënten. Het aanbod wordt aangevuld met producten van andere instellingen.

Inmiddels is de GildeHof landelijk bekend vanwege de originele cadeaus en de kunstwerken. Kunstenaars doen mee met exposities en prijsvragen waaronder de Special Award en de Art Brut Biennale (in Hengelo). GildeHof blijft geopend van maandag t/m vrijdag van 13.30 uur tot 16.00 uur en heeft een eigen website: www.gildehoflosserhof.nl

Adres: Oldenzaalsestraat 134, 7581 PW Losser
Tel: 088 430 6350
E-mail: GildeHof@detwentsezorgcentra.nl
Share our website