Uw verkeerskennis opfrissen?

Gratis uw verkeerskennis opfrissen?
Veilig Verkeer Nederland (VVN) organiseert een opfriscursus voor senioren van 65 jaar en ouder van de gemeente Enschede. In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe typen vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden. Denk daarbij aan kruispunten, turborotondes, spitsstroken, nieuwe belijningen enz. In 2 bijeenkomsten van 2 uur worden senioren onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen, waardoor senioren langer mobiel blijven en ook in de toekomst veilig aan het verkeer kunnen deelnemen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen.
 
  • 1e bijeenkomst: donderdag 26 maart 2020 van 10.00 tot 12.00 uur
  • 2e bijeenkomst: donderdag 9 april 2020 van 10.00 tot 12.00 uur
  • Locatie: Speeltuinvereniging Bruggert, P. de Molijnstraat 20, 7545AB Enschede
U wordt op beide dagen verwacht.
 
De cursus heeft een informatief karakter en is dus geen examen. Deelname is gratis. Neem gerust uw buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee.
 
VVN biedt u daarnaast een individuele praktijkrit aan in uw eigen auto. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van € 15,00 gevraagd. Met een ritbegeleider maakt u een rijvaardigheidsrit van ca. 40 minuten. De praktijkrit is er om u tips en adviezen te geven ten aanzien van uw rijvaardigheid. U kunt door deelname uw rijbewijs niet verliezen. Verdere informatie hierover ontvangt u na aanmelding.
 
Aanmelden
Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN u direct aan te melden via www.vvn.nl/agenda of door een e-mail te sturen naar steunpuntoost@vvn.nl o.v.v. VVN Opfriscursus Enschede. Vermeld in de e-mail uw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer en of u wilt deelnemen aan de praktijkrit.
Bel voor meer informatie naar: 0575 – 510 144.
 
 
 
U ontvangt 1 week voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief
Share our website