Open Huis van dagbesteding het Otium

  • Home
  • Nieuws
  • Open Huis van dagbesteding het Otium
Opening/Open Huis het Otium in Enschede Op donderdag 17 november van 15.30 tot 16.30 uur is het Open Huis van dagbesteding het Otium aan de Amelinklaan 7 op zorgpark ’t Bouwhuis in Enschede.
Om 15.30 uur staat er een kort officieel moment op het programma. De officiële opening van het Otium vindt eerder op de middag al plaats en is alleen voor genodigden.
inds de verhuizing van deze dagbesteding vanuit ’t Trefpunt is er hard gewerkt om de nieuwe locatie een passende indeling en uitstraling te geven. De mooie ruime groepsruimtes hebben een nieuw interieur gekregen en er is een nieuwe naam gekozen voor deze dagbesteding. Iedereen die het Otium met eigen ogen wil komen bewonderen, is van harte welkom!
Het Otium Bij het Otium bieden ze dagbesteding aan cliënten die behoefte hebben om het leven in iets een rustiger tempo te ervaren. De daginvulling moet echter nog steeds zinvol zijn. Daarom bieden zij een gevarieerd en uitdagend aanbod van activiteiten aan.
Voornamelijk in groepsverband, maar er is er ook ruimte om individuele activiteiten te doen. Denk aan samen spelletjes spelen, heerlijk bezig zijn met muziek of creatieve activiteiten. Maar ook gymmen en wandelen staan op het programma. Samen plezier beleven staat centraal waarbij de medewerkers de deelnemers zoveel mogelijk ook betrekken bij de dagelijkse gang van zaken. De eigen inbreng staat centraal. Bij het Otium bieden ze de deelnemers de ruimte om zelf aan te geven wat ze graag willen doen en welke ontwikkeling ze door willen maken.

De Twentse Zorgcentra De Twentse Zorgcentra is de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente. Ruim 2000 cliënten maken gebruik van uiteenlopende vormen van zorg en dienstverlening, die direct of indirect geboden worden door 2.500 medewerkers en meer dan 600 vrijwilligers. Wij stellen ons ten doel om ‘jouw leven samen te ondersteunen, dichtbij en deskundig’. Zie ook www.detwentsezorgcentra.nl   
Share our website