Plaatsing instore Rabo Geldautomaat in de SPAR in Lonneker

  • Home
  • Nieuws
  • Plaatsing instore Rabo Geldautomaat in de SPAR in Lonneker

02-04-2020

Plaatsing instore Rabo Geldautomaat in de SPAR in Lonneker

Doordat Aveleijn, SPAR en de Rabobank de handen ineen hebben geslagen is er deze week een instore geldautomaat geplaatst in Lonneker.

Eind vorig jaar, toen de geldautomaat aan de Scholten Reimerstraat werd gesloten, heeft supermarkt SPAR haar klanten aangeboden om tijdelijk meer cash geld te kunnen opnemen. Deze actie liep tegelijkertijd met het aanbod van de Rabobank om geld aan huis te laten bezorgen. Aveleijn, die de producten van SPAR afneemt, en de Rabobank bleven in gesprek met elkaar hoe ze voor de toekomst een oplossing konden bieden aan de Lonnekernaren. Deze oplossing is er nu gekomen.

Nadat bekend werd dat de landelijke Geldmaat pas eind van dit jaar in Lonneker een geldautomaat kon leveren heeft de Rabobank met urgentie een instore geldautomaat beschikbaar gesteld. Vervolgens is er goed en veelvuldig contact geweest met Aveleijn, wat geresulteerd heeft in plaatsing van een instore geldautomaat in de supermarkt SPAR in Lonneker.

De cliënten die in de supermarkt SPAR werken in Lonneker zijn mensen met een verstandelijke beperking. Het is heel belangrijk voor ze dat ze op deze manier meedoen in de maatschappij. Deze extra dienst bewijst wederom dat zij van waarde zijn voor het dorp Lonneker. Kortom, een mooie samenwerking achter de schermen wat de leefbaarheid van het dorp ten goede komt

Share our website