Sjors Zomer

Sjors Zomer   

Kom je deze zomer sporten? Kom je dansen, zingen of muziek maken? Of misschien wil je liever iets ontdekken! Het kan allemaal bij Sjors Zomer, het nieuwe zusje van Sjors Sportief & Creatief. 

 

Sportaal, Cultuur in Enschede, Alifa en de JeugdVIVA willen de jeugd van Enschede een leuke en actieve zomervakantie bezorgen. Ze hebben daarom alle sport- en cultuuraanbieders maar ook wetenschap-, natuur- en technologieorganisaties gevraagd om in de zomervakantie een of meer activiteiten te organiseren. 

 

Over Sjors Zomer 

De Enschedese jeugd kent het aanbod van sportieve en creatieve activiteiten via Sjors Sportief & Sjors Creatief. Dat is nu uitgebreid met Sjors Zomeraanbod in de zomervakantie tussen 4 juli tot en met 16 augustus 2020. Op de website www.sjorssportief.nl kunnen kinderen in één overzicht vinden van wat er in Enschede te doen is. 

 

Het aanbod bestaat uit fysieke activiteiten zoals sport, dans, zang, ook zijn er creatieve thuisactiviteiten zoals een robot-hand maken en bewegen, maar ook online kun je meedoen aan challenges en battlesHet aanbod op de website kan iedere dag aangevuld worden, kijk dus regelmatig op de site om niks te missen ! 

 

Door op de site www.sjorssportief.nl te filteren op ‘Enschede en ‘Sjors Zomer’, worden alle zomeractiviteiten getoondAanmelden kan na overleg met-, en goedkeuring van ouders/verzorgers via deze site. De activiteiten van de Jeugd Viva zijn doorlopend vrij toegankelijk. 

 

Aanbieders 

Voor Sjors Zomer zijn de aanbieders van Sjors Sportief & Sjors Creatief benaderd, dus alle sportieve en creatieve organisaties in Enschede. De nieuwe partners in Sjors Zomer zijn de Stichting Enschedese Speeltuinen, de JeugdVIVA en welzijnsorganisatie AlifaNaast het actieve speelplezier op fysieke locaties in de hele stad, biedt Alifa Jongerenwerk ook online activiteiten.  

Ook zijn aanbieders van activiteiten op het gebied van wetenschap en technologie aangeschreven. Ook hun workshop, cursussen en andere leuke activiteiten worden via het platform van Sjors onder de aandacht gebracht. 

Al deze partners willen de jeugd van Enschede een onvergetelijke zomer beleven.. 

 

Kick off 

Wethouder Niels van den Berg opent het Sjors Zomerseizoen op maandag 6 juli 2020 om 10 uur in Speeltuin Glanerbrug. Om reden van Corona verzoeken we ouders om met hun kinderen naar de speeltuin in hun eigen buurt te gaan en daar op eigen wijze het zomerseizoen te starten.  

 

Share our website