Gemeente Enschede

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Gemeente Enschede

Lonneker is gelegen aan de rand van de Gemeente Enschede. Hieronder volgt algemene informatie over de Gemeente Enschede. Onderaan kunt u doorklikken naar de officële website van de Gemeente.

Enschede is met circa 150.000 inwoners de grootste stad in Oost-Nederland. Een stad die volop in beweging is.

Enschede Bouwt. Letterlijk en figuurlijk op alle terreinen. Wie er een paar jaar niet is geweest kent de stad nauwelijks terug.

Enschede werkt. Op alle niveaus. In grensverleggende ICT-bedrijven of bijvoorbeeld in ambachtelijke zeefdrukkerijen.

Enschede woont. Anders dan elders. Nieuwe projecten krijgen hier de ruimte.

Enschede sport. Professioneel en puur voor het plezier. Van Eredivisievoetbal tot fitness.

Enschede recreëert. Binnen en buiten een rijk uitgaansleven kenmerkt de stad net zo goed als een rijke natuur.

Enschede kijkt en koopt. Het winkelcentrum voor de wijde omgeving heeft altijd het nieuwste van het nieuwste. Kortom: kleur de stad.

In alle rust genieten van de natuur. Of actief meedoen aan de hele of halve marathon. Lekker langzaam lepelen aan een sorbet op een zonovergoten terras in de binnenstad. Helemaal opgaan in een adembenemende uitvoering van Die Fledermaus. Een middagje winkel-in, boetiekje-uit. Meejuichen bij een treffer van FC Twente? Of ...
Wat u maar wilt, in Enschede is 't mogelijk. Het hele jaar door is er in en om de stad van alles te beleven. Zo veel, dat u vrije tijd te kort komt.

In en rond hartje stad met onder meer De Bijenkorf, Holland Casino, honderden shops en boetiekjes, bars en cafés met terrasjes is 't gezellig winkelen en uitgaan.

De bovenstaande tekst is afkomstig van www.enschede.nl.

Share our website