Info

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Info

Welkom op www.lonneker.nl, de officiële  website voor Lonneker en omgeving. Via deze website wordt u als inwoner of bezoeker op de hoogte gehouden van het nieuws, evenementen en overige belangrijke informatie over Lonneker en omgeving

Lonneker is een karakteristiek, levendig en gezellig dorp gelegen aan de rand van de Gemeente Enschede. Door de vele evenementen en verenigingen is er in het dorp van alles te doen op het gebied van sport, muziek, hobby en vrije tijd.

Jaarlijkse hoogtepunten zijn o.a. Koningsdag met de alom bekende braderie, het gezellig Blaaskappellenfestival op Hemelvaartsdag, Familievoetbal op 2e pinksterdag, de kermis , het weekend na pinksteren) met feesttent waar het elk jaar weer hilarisch is met de playbackshow. Uiteraard zijn er naast bovengenoemde nog veel meer terugkerende evenementen zoals de Sinterklaasintocht, het paasvuur, de lampionoptocht en vele andere.

Ook zijn er diverse winkels, cafe's, restaurants, een hotel en vele andere ondernemers verspreid door het dorp. Daarnaast is er elke vrijdagmiddag van 12:00 - 18:00 een markt met een variatie aan aanbieders van versproducten.

Voor meer informatie kunt u het sub-menu gebruiken. Tevens kunt u via het hoofdmenu doorklikken naar de verenigingen, onderwijsinstanties, ondernemers en overige organisaties.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan deze website en zien uiteraard graag uw reactie tegemoet in ons gastenboek.

Met vriendelijke groet,
Webredactie Lonneker.nl

Share our website