Gastenboek

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Site

Goed dat er een website is en ook actueel nieuws (wegwerkzaamheden) maar voor de rest is het hier een beetje stoffig! Misschien dat een forum dit medium meer leven kan inblazen. Groet van een aspirant bewoner.

Eric Schol

Familie Bijker

Ik ben op zoek naar familie van mijn Opa Gerrit Bieker die op 9-12-1903 in Lonneker is geboren. Zijn ouders zijn met hun gezin vanuit Giethoorn begin 1900 naar Lonneker getrokken. Toen hij nog een kind was zijn zijn ouders overleden en omdat hij een nakomeling was is is hij in het gezin van zijn tante in Giethoorn opgegroeid. Omdat zijn broers en zusters veel ouder waren zijn zij in Lonneker en omgeving gebleven. Wie kan me op weg helpen om meer te weten te komen. Aangetrouwde namen zijn: Klaas Haske, Hendrikje van Dijk, Geertje Hakse, Kornelis Schipper, Jacobus van Kesteren, Bertha Margaretha Peter. Ook de broer van mijn overgrootvader is rond 1900 naar Lonneker vertrokken en wellicht zijn daar nog nazaten van die het een en ander weten te vertellen. Hartelijk dank voor uw hulp.

Perry Boogaart

Hofmanweg 2 Lonneker

Heeft u ook oude foto's van de Hofmanweg 2 te Lonneker tussen 1900-1960. Mijn vader, G.J.H. Perik, kruidenier is daar geboren en ik ben bezig met een stamboom en heb over die tijd geen foto's van mijn vaders oudershuis. In afwachting van uw gunstig antwoord. Met vriendelijke groet, Hermine Perik Waterruit 3, 2804 PA Gouda

Hermine Perik

Succes met de nieuwe website!

We wensen de redactie van Lonneker.nl en het Op en um'n Bölt veel succes met de nieuwe website. Laat gerust ook een bericht achter in dit gastenboek indien u iets over de website of Lonneker wilt zeggen.

Tom Schasfoort