Bloedafname op afspraak in Lonneker

Bloedafname op afspraak in Lonneker

De reguliere zorg is weer gestart. Afgelopen weken hebben we gemerkt op onze locaties bloedafname dat er een toename van patiënten is. Om invulling te kunnen geven aan de 1,5 meter- samenleving gaan wij op onze locaties geleidelijk over naar bloedafname op afspraak.

Op onze prikpost Lonneker gaan we vanaf 1 september over naar bloedafname op afspraak. U kunt nu al een afspraak maken via www.medlon.nl. Patiënten die een afspraak hebben gemaakt gaan vóór vrije inloop. Wij houden op deze locatie rekening met een korte overgangsperiode door vrije inloop van patiënten die nog niet op de hoogte zijn van deze nieuwe dienstverlening. Echter gaan we spoedig volledig over naar bloedafname alléén op afspraak. Op deze manier kan vooraf het aantal patiënten in de wachtkamer beperkt worden en daarmee de 1,5 meter afstand gegarandeerd worden.

Vanwege het coronavirus vragen wij patiënten om niet naar een locatie van Medlon te komen wanneer ze klachten hebben zoals hoesten, benauwdheid, verkoudheid of koorts. In dat geval dient de patiënt telefonisch contact op te nemen met de huisarts om af te stemmen of de bloedafname kan worden uitgesteld.

Om patiënten en aanvragers goed te kunnen voorzien van actuele informatie adviseren wij onze website te raadplegen.

Share our website