Medlon en SHO gaan in Twente samen verder als Unilabs NL

  • Home
  • Nieuws
  • Medlon en SHO gaan in Twente samen verder als Unilabs NL
Vanaf 1 juli 2022 gaan de laboratoria Medlon en SHO in Twente samen verder onder de nieuwe naam Unilabs NL. Een nieuwe naam met dezelfde gezichten èn als voordeel voor alle patiënten en zorgverleners: het maakt niet meer uit op welke locatie in Twente bloed wordt afgenomen, alles wordt in hetzelfde laboratorium onderzocht.

Prikposten
In Twente maakt het niet meer uit welke locatie bloedafname u bezoekt, vanaf 1 juli 2022 werken Medlon en SHO samen als Unilabs NL.
Maak een afspraak op www.unilabs.nl voor de dichtstbijzijnde locatie in de buurt.

Medlon + SHO = Unilabs in Twente


De diagnostische centra Medlon en SHO gaan vanaf 1 juli 2022 samen verder onder de naam Unilabs Nederland, de internationale groep waar beide organisaties deel van uitmaken. De dienstverlening aan de aanvragers zoals (huis)artsen, zorginstellingen, verloskundigen in de regio blijft onveranderd. U als patiënt houdt uw vertrouwde contactpersonen en vakspecialisten. Ook het fijnmazige netwerk van bloedafnamelocaties blijft behouden, alleen de naam en het beeldmerk op de gevel veranderen. Vanaf juli worden de afnamelocaties voorzien van het Unilabs-logo. Op de kleding van de afnamemedewerkers prijkt voortaan het nieuwe beeldmerk. De medewerkers zijn echter precies hetzelfde en helpen u graag verder. Om te zorgen dat u goed geholpen wordt, wordt een gezamenlijk afsprakensysteem ingevoerd,. Dit is vanuit de bestaande websites www.medlon.nl en www.sho.nl bereikbaar. In het afsprakensysteem kiest u vervolgens de dichtstbijzijnde locatie en een datum en tijd.


 
Share our website